NOT KNOWN DETAILS ABOUT بهاء كي

Not known Details About بهاء كي

Not known Details About بهاء كي

Blog Article

استخدامُك هذا الموقع هو موافقةٌ على شروط الاستخدام وسياسة الخصوصية. ويكيبيديا ® هي علامة تجارية مسجلة لمؤسسة ويكيميديا، وهي منظمة غير ربحية.

هنگامی که بهاءالله به بغداد بازگشت جامعهٔ بابی اوضاع نابسامانی داشت و دچار ناامیدی و تفرقه شده بود. بهاءالله که مصمم بر تغییر وضعیت موجود بود شروع به تلاش برای احیای جامعهٔ بابی در عراق و ایران نمود.[۷۶] از مهم‌ترین آثاری که بهاءالله در دوران اقامت در بغداد نگاشت می‌توان به کلمات مکنونه، کتاب ایقان، جواهر الاسرار[۴۰][۹۸] و دو اثری عرفانی به نام‌های چهار وادی و هفت وادی اشاره کرد که نقش بسزایی در احیای جامعه به شدت سرکوب شده بابی ایفا نمودند.[۸۴][۹۸] این آثار به جوانب مختلفِ ایمان دینی می‌پردازند: هفت وادی و چهار وادی به جنبه معنوی و عرفانی دین و سلوک انسان در مراحل کسب کمالات معنوی می‌پردازند، کلمات مکنونه راه‌کردهای عملی یک زندگی اخلاق‌مند را مشخص می‌کند و جواهر الاسرار و کتاب ایقان مبانی و اصول اعتقادی آئین جدید را تشریح می‌کنند.

العراق: دعوة لمحاكمة المالكي وتنديد بسجن ناشط وإطلاق مدان بفساد

إمـام هـدىً لاذَ الـزمانُ بظـلّـهِ ___ وألقى إليـه الدهـرُ مِقْـوَدَ خـوّارِ

قائمة أسماء النجوم العربية * تقويم هجري * خارطة النجوم * عجائب المخلوقات وغرائب الموجودات * رسائل إخوان الصفا (كتاب) * نزهة المشتاق في اختراق الآفاق * كتاب الشفاء * الآثار الباقية عن القرون الخالية * جامع المبادئ والغايات في علم الميقات

صفحات تستخدم روابط المشاريع الشقيقة مع عدم تطابق نطاق ويكي بيانات

إن المشكلة الاساسية التي تعالجها هذه المقالة هي أن الروايات الشريفة عنهم(عليهم السلام) ذكرت لزيارة الإمام الحسين(عليه السلام) فوائد وثمار وآثار عديدة يطمع العاقل بها جملة وتفصيلا، لكننا إما لانحص على ثمارها وجزائها أو نحصل على بعض تلك الثمار وذلك الجزاء، فيسأل الإنسان نفسه لماذا، وما هو طريق الحل للوصول إلى الغاية القصوى، وهي الحصول على تمام الأثر وكل الجزاء؟

أفاد مصدر مطلع، الاثنين، بان القضاء العراقي اخلى سبيل مدير شركة البطاقة الذكية كي كارد بهاء عبد الحسين

إليك جميـعُ الكـائنـاتِ تُشـيرُ ___ بأنّـك هـادٍ منـذِرٌ وبشـيـرُ

"صفر اعتراضات" يثير التساؤلات في ليلة الإذلال التاريخي لإيران

باب در زندان با بهاءالله و صبح‌ازل در تماس بود، که بهاء عبد الحسين پس از کشته‌شدن بسیاری از پیروان برجستهٔ باب به‌عنوان محتمل‌ترین رهبران بابی مطرح شده‌بودند.[۶] بهاءالله در این زمان ۳۳ ساله و شخصیتی برجسته و شناخته‌شده بود و انتظار می‌رفت که رهبر بابیان شود. اما به صورتی عجیب، به‌نظر می‌رسد که باب صبح ازل، برادر کوچک‌تر و ناتنی بهاءالله، را که در آن زمان ۱۸ ساله بود برای رهبری، حداقل اسماً و به صورت تشریفاتی انتخاب کرد.[۶][۶۶] به دلیل آوازه بهاءالله و اینکه حداقل یک بار فرمان قتل او توسط محمد شاه صادر شده بود، تلاش شده بود که بهاءالله به عنوان رهبر بابیان مورد توجه انظار قرار نگیرد. حتی نامه‌های باب به بهاءالله به اسم برادر کوچکش صبح ازل می‌آمد. بهاءالله، صبح ازل و یکی از منشیان باب به این توافق رسیده بودند که برای حفظ بهاءالله برادر کوچکتر به عنوان یکی از «مرایا» معرفی شده و به عنوان مقام تشریفاتی رهبری بابیان شناخته شود و در عین حال برای اینکه از گزند آسیب در امان باشد خود را مخفی نگه دارد. با این راه حل بهاءالله می‌توانست آزادانه تر به فعالیتهای خود ادامه دهد.[۶۷][۶۸] به گفته امانت بسیار بعید به نظر می‌رسد که میرزا یحیی، نو جوانی که در ۱۲۲۹ خورشیدی (۱۸۵۰م) بیش از ۱۸ سال نداشته، توانسته باشد مستقیماً محل توجه باب واقع شده باشد، به‌ویژه در شرایطی که باب در حبس ماکو و چهریق از ارتباط با پیروان خود ممنوع بوده است.[۶۹] از طرف دیگر مک‌اوین می‌گوید به نظر می‌رسد ارجاعات متعددی در نوشته‌های باب شواهدی قوی از انتخاب صبح ازل به جانشینی باب ارائه می‌دهند.

التواصل الاجتماعي تابعونا على facebook تابعونا على twitter تابعونا على youtube تابعونا على telegram تابعونا على snapchat تابعونا على tikTok آخر المواضيع اختيار المحررين الاكثر مشاهدة

بجودة عالية.. بث مباشر مشاهدة مباراة توتنهام وكريستال بالاس يلا...يلا شوت.. مشاهدة مباراة مانشستر يونايتد ووست هام يونايتد بث...الأسطورة.. بث مباشر مشاهدة مباراة تشيلسي ونيوكاسل يونايتد اليوم في...قصف حوثي على منازل المواطنين جنوبي اليمنمقتل تاجر سلاح في مارب بعد استدراجه بطريقة خبيثة ورميه...ارتفاع حصيلة انفجار اسطوانة غاز وسط اليمنالحوثي.

میرزا حسینعلی ابتدا در هجده سالگی با آسیه‌خانم، دختر میرزا اسماعیل وزیر یال رودی، در جمادی الثانی ۱۲۵۱ قمری حدود اکتبر ۱۸۳۵ میلادی ازدواج کرد.[۴۴] آسیه‌خانم (ملقب به نواب)[۴۵] از یک خانوادهٔ سرشناس نور مازندران بود. ازدواج دوم او به این صورت شکل گرفت که فاطمه خانم، دختر عمهٔ وی در سال ۱۸۴۲ میلادی در سن چهارده سالگی با یک روحانی برجستهٔ سالمند به نام شیخ محمد تقی معروف به علامهٔ نوری ازدواج کرده بود. اندکی بعد از این ازدواج علامهٔ‌نوری درگذشت و چون فاطمه خانم فرزندی نداشت هیچ ادعائی در مورد ارث از شوهرش نمی‌توانست داشته باشد.

Report this page